j-v-logga

Calix motorvärmare

Alla vet att fordon och trafik har en stor påverkan på vår miljö. En motor som kallstartas ger upphov till betydligt större utsläpp av koldioxid än en förvärmd motor. Med en motorvärmare från oss kör du både miljömedvetet och ekonomiskt.

Vare sig människor eller fordon mår bra av fysisk ansträngning utan att värma upp först. Ju kallare det är ute, desto mer tjänar du på att använda en motorvärmare. För visst är det så att vi mest förknippar motorvärmare med vinter och kyla.

Med en motorvärmare från Calix får både du och din bil en bättre start. Det är bra för miljön, för din bil, för dig och för din plånbok.

Motorvärmare

Calix CVH är en självjusterande värmare (PTC) som reducerar effekten gradvis när temperaturen på kylarvätskan stiger. Detta innebär att Calix CVH sparar energi jämfört med traditionella motorvärmare som använder full effekt så länge de är inkopplade.

Effekten för Calix CVH ligger på 500W, men kan ökas till 750W med hjälp av Calix cirkulationspump och är utvecklad för motorer med 4 upp till 16 liters kylsystem. 

Ring för pris för installation för din bil.

Anslutningskabel med LED belysning

Med kabeln ansluten till 230V-uttaget går det snabbt att hitta minikontakten på bilen. Lyser det grönt vet användaren också att säkringen är hel och att det finns 230V i eluttaget. Det är sedan lätt att försäkra sig om att kabeln är ansluten och levererar ström till bilvärmesystemet.
Finns i flera längder, 2,5m, 3,5m, 5m, 10m

Pris 460kr /2,5m

Batteriladdare

BC-60
BC-60

En liten och lättmonterad underhållsladdare för personbilar och mindre nyttofordon.

LxBxH: 185x35x40
Max laddström: 2A
Vikt: 0,2 kg
IP44
12 Volt

Pris:1320Kr

 

BC 1205
BC 1205

Försedd med 230v Calix-uttag för att ansluta tex. motorvärmare, utmärkt laddare för startbatteriet! En helautomatisk laddare med modern switch-teknologi.

LxBxH: 155x90x40
Max laddström: 5A
Vikt: 0,5 kg
IP44
12 Volt

Pris:1750Kr

 

Timer med fjärrkontroll

Levereras med två fjärrkontroller. Med den ena fjärrkontrollen kan du göra exakta inställningar för den mest kräsna användaren och spara upp till 12 st separata timerintervaller. Den andra fjärrkontrollen är enklare och hanterar endast start och stopp av ditt Calix-system och är så liten och smidig att du hänger den på nyckelknippan.

Pris:995Kr