j-v-logga

Billarm

DVS90 Larmsystem


Erfarenhet och statistik visar att billarm avskräcker tjuven och gör så att både du och bilen är trygga.
Med över 20 års erfarenhet av billarm är DEFA en av marknadsledarna i Europa.

Det helt nya larmet DVS90 är världens mest intelligenta billarm och gör det svårare för tjuven att stjäla eller bryta sig in i din bil. DEFA utvecklar specialanpassade lösning till de flesta bilmodeller oavsett utrustningsnivå och ålder. Detta gör att du får ett skräddarsytt larm till just din bil, lastbil eller fordon.

Tänk på att tjuvar väljer bilar utan larm!

 

Tillbehör

Spårning GPS/GSM

Genom att kombinera billarm med spårsystem så kan du få information i din mobiltelefon om någon bryter sig in i bilen, samt att du dessutom kan se bilens position på din mobil eller dator.

Dubbelverifiering

Den nya fjärrkontrollen, Second Authorization, kommer tillsammans med DEFA Seurity alarmsystem att göra din bil säkrare mot inbrottstjuvens nya metoder.

Skydda dig mot att någon själ/kopierar din nyckel.

Med denna Defa nyckel måste du stänga av larmet efter att du låst upp bilen.

Rörelsesensor

Rörelsesensorn övervakar kupén och utlöser larm om någon rör sig i fordonet.
I stora kombi-bilar och varubilar rekommenderas att använda två sensorer för att få full täckning. I bilar med skiljevägg mellan förarplats och skåp (av metall) är det nödvändigt med två sensorer för att få full täckning i båda utrymmena..

Statuspanel

Rött blinkande ljus i dagens bilar betyder nödvändigtvis inte att ett larm är installerat. Detta kan lika gärna betyda att bilen är låst eller att startspärren är aktiverad.

Väljer du blinkande blått ljus vet tjuven med säkerhet att ett larm är installerat i bilen.
Enheten har också inbyggd glaskrossensor som skyddar mot försök till krossning av glasrutorna på bilen.

Nivåsensor

Nivåsensorn skyddar mot stöld av fälgar och bogsering av bilen. Sensorn löser ut när bilens vinkel ändras eller om bilen lyfts/bogseras.

Rutdekal

Dekalerna har en avskräckande effekt och informerar om att ett billarm är installerat. Tjuvar väljer hellre bilar utan alarm!

Dekalerna fäst på varje ruta fram på dörrarna


 

Backup Sirén

Sirénen ger ifrån sig en hög ljudsignal om larmet löser ut.
BackUp sirenen har ett inbyggt batteri och ger ljudsignal om strömförsörjningen försvinner eller om batteri frånkopplas.