j-v-logga

Parrot handsfree

Parrot S.A. är ett internationellt företag med tillverkning av handsfree GSM telefonlösningar för fordon, högtalare och fotoramar med Bluetooth teknologi. Sedan starten 2001 har mer än en miljon kit tillverkats och sålts främst via egna försäljningsbolag i Frankrike, Tyskland England och USA. Parrot anses idag som den ledande tillverkaren av Bluetooth teknik och har samarbetsavtal med bl.a: SonyEricsson, Motorola; IBM och Nokia samt biltillverkare och teleoperatörer.

Mki-9000

Parrot MKi-9000, som storebror Mki-9200 men utan display. Använd istället din mobil för att se vem som ringer och vem du önskar ringa till. Givetvis fungerar röststyrningen för uppringning och svar.
Använd medföljande fjärrkontroll eller kompletera med Unika rattkontroll för din bil om detta är möjligt.

MKi-9200

Parrots flaggskepp för fast monterad handsfree, Mki9200. Klockren handsfreefunktion tillsammans med mängder av ingångar för musikuppspelning i bilradion.
TFT färgdisplay 2.4" som visar följande information:
telefonstatus, telefonbok, menyer, full spellista, albumomslag, bakgrundsbilder, bilder kopplade till uppringande personer. Röststyrning.

Rattstyrning UNIKA

Parrot UNIKA är ett interface som ansluter ditt fordons rattknappar till Parrot handsfree systemen utan att behöva släppa händerna från ratten.

(Sök din bil här)

Converso Display

Converso Display gör att du kan få upp handsfree informationen på bilen OEM display. Även rattstyrningen fungerar med detta tillval.Passar Parrot MKi serien.
VW och Skoda bilar har denna möjlighet.

(Se lista på modeller)