j-v-logga

Modellanpassade högtalare

Modell anpassade högtalare för din bil. 100% passform. Ger dig stort ljudlyft. Komplettera gärna med ett slutsteg för bästa ljud upplevelse.

BMW 2-vägs kit

Pris:3495 Kr

FOCAL, IFBMW-S är ett 2-vägs kit med 4'' bas- och diskanthögtalare. Uppgradera ditt original ljud med detta Hifi kit system.
Designad och tillverkad i Frankrike. Detta kit är anpassat för BMW´s 3 mest sålda modeller: 1-serien, 3-serien och X1. 100% passform med kontakter mellan högtalare och bil.
Komplettera med original diskant paneler för bästa utseende.

BMW 2-vägs kit

Pris:2995 Kr

DLS, Ultimate series UP4 är ett helt nytt 10 cm (4") två-vägs system med kevlarkon som ingår i Ultimate Hi-end serie.
- Passar dessutom till alla nyare BMW där högtalarna har fyra fästöron. Med monteringsram passar den även bilar med 3 fästöron. Den medföljande diskanten passar direkt i A-stolpens diskantuttag.
- In-urkopplingsbart högpassfilter, används till BMW-bilar.
- Neodymium magnetsystem.
- Litet inbyggnadsdjup
- Filterboxar med valbar diskantnivå i två steg.
- 25 mm silk dome tweeter

BMW Koax

Pris:2995 Kr

FOCAL, IFBMW-C en 4'' 2-vägs koaxial högtalare för bilar som bara har högtalare i dörrarna.
Detta är ett enkelt, effektivt och snabbt sätt att omvandla OEM-systemet. Ljudet från bilens original bredbands högtalare går inte att jämföras med kvaliten på Focals koax högtalare med en diskant och mellanregister som återger hela registret på ljudet.
100 % passform

BMW Basar

Pris:2495 Kr/St

Focal basar för BMW. Placering under säterna i originaluttagen.

Mer info snart!

VW Golf 6

Pris:2995 Kr

FOCAL, IFVW-Golf 6 är ett anpassat 6,5" kit system som garanterar installation på mindre än en timme och genom att behålla den ursprungliga bilradion, ger IFVW-Golf 6 en lösning på alla Volkswagen Golf 6 ägare som önskar att upptäcka det bästa av ljudet. Alla verktyg levereras och en video visar de olika stegen av installationen. Det kan inte bli enklare!

BMW Basar

Pris:1995Kr / Par

MB Quart basar för BMW.

Mer info snart!

Peugeot

Pris:2995 Kr

FOCAL, IFP-207 är en 6,5" kit modell anpassad högtalare. Ger en lösning på alla Peugeot 207 ägare och ger ett fantastiskt ljud. Alla verktyg levereras och en video visar de olika stegen av installationen. Det kan inte bli enklare!
Denna 2-vägs kit passar Peugeot 207: 3/5 dörrar CC / SW. Peugeot 307 och Peugeot 308 (hos 3/5 Dörrar CC / SW versioner).
Dämpning av dörrpanelen rekommenderas.

BMW 3-vägs kit

Pris:2995 Kr

MB Quart 3-vägs system för BMW.

Mer info snart!