j-v-logga

Ljudkomplettering

Vi kan uppgradera ditt ljudsystem på många sätt. Har du ett standard system i bilen så brukar det låta efter det. Byt ut dina högtalare och komplettera med slutsteg och bas. Plötsligt kan du börja njuta av att lyssna på din musik igen. Ibland räcker det med uppgradering med en aktiv bas som fyller upp det sista i ljudet.

Saknar du ljudingång på din radio så löser vi detta. 

Aktiv bas

Kompletera med en aktivbas till ditt orginal ljudsystem. Uppgradera ljudet på ett enkelt och onsynligt sätt. Det finns flera olika varianter och storlekar.

De mindre modellerna går att installera under säterna fram eller under handsfacket. Basen behöver inte vara stor, glöm dom gamla baslådorna som tog upp hela bagageutrymmet. Önskar du mer basljud så finns de tradionella baslådorna som hamnar i bagaget.

Högtalare

Uppgradera dit högtalarsystem i bilen. Byt ut de tråkiga orginalhögtalarna och ersätt med nya som lyfter ljudet avservärt. Upplev plötsligt nya detaljer i musiken som du inte hört tidigare. 

Vi anpassar efter din bil vad som får plats utan att behöva såga och kapa i bilen.

Förstärkare

Skall du ha nya högtalare  och vill kunna spela högre och med mer kontroll så skall du kompletera med nytt slutsteg. Kraften i orginal radion är för liten vilket gör att du inte får ut det som högtalaren kan ge. I värsta fall så förstör du högtalaren.

Ljudet blir så mycket bättre med mer kraft.

Ljud ingångar

Saknar du en speciell ljudingång på din orginalradio. Vill du kunna koppla in din mobiltelefon, USB, AUX, IPod. Vi installerar system som anpassas med orginalstereon om möjligt. Då kan du styra musiken från radions knappar.